search

Serviciul de programari online. Cum pot lua contribuabilii legatura cu un inspector fiscal?

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Teleorman reaminteste contribuabililor ca se pot programa on-line pentru intalnirea cu un inspector fiscal din cadrul institutiei.
 
In cazul in care sunteti interesat de acest serviciu din cadrul Fiscului, institutia ofera informatii pretioase despre modalitatea in care se pot efectua programarile. 
 
Serviciul de programari on-line este disponibil pe site-ul www.anaf.ro , la rubrica Servicii online, pozitia 5, unde contribuabilii se pot programa atat pentru intalnirea cu un inspector fiscal, cat si pentru identificarea vizuala on-line in vederea aprobarii inregistrarii in Spatiul Privat Virtual.
 
Serviciul de programare on-line este pus la dispozitia contribuabililor pentru aspecte ce nu necesita timp indelungat de solutionare, timpul alocat fiecarei programari fiind de maximum 30 de minute.

 
DE RETINUT! 
 
In cazul in care contribuabilii intarzie sau nu se prezinta conform programarii, acestia vor fi preluati in limita timpului ce le-a fost alocat (in intervalul celor 30 de minute, conform programarii).


Noutati contabile 1711663200
Atentie, contabili!

Contabilitatea se schimba!
Completeaza adresa de email la care
vrei sa primesti Raportul Gratuit

E-Factura. E-Transport: Sanctiuni. Amenzi. Solutii practice